Iznajmljivanje i najam kombija Smederevo, rentiranje teretnih i pikap (pick-up) vozila

Iznajmljivanje kombija Beograd Logo
Iznajmljivanje kombija Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Iznajmljivanje Kombija Beograd | WhatsApp Iznajmljivanje Kombija Beograd | Viber Iznajmljivanje Kombija Beograd | Telefon

Iznajmljivanje i najam kombija Smederevo, rentiranje teretnih i pikap (pick-up) vozila

Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Beograd
Iznajmljivanje kombija Smederevo | Royal, Beograd
REZERVIŠITE

Iznajmljivanje kombija Smederevo

Iznamljivanje kombija Smederevo

Želite da iznajmite putnički ili teretni kombi za kraći boravak ili odmor u inostranstvu? Royal iznajmljivanje kombija Beograd je deo grupacije Royal Car Rental Group. Naša rent a car agencija posluje na srpskom i svetskom tržištu više od 3 godine. Bavimo se iznajmljivanjem automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Naša flota kombija

U našoj floti se nalazi veliki izbor putničkih i teretnih kombija. Iznajmljeni kombi možete preuzeti u bilo kom delu Smedereva ili Beograda. 

Zašto da odaberete nas?

Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Beogradu i Srbiji. Strategija naše kompanije zasnovana je na ideji da pružimo visoko-kvalitetne usluge i jedinstvene pogodnosti kupcima koje uslužujemo. Mi smo posvećeni isporučivanju potpuno prilagođene usluge za svakog individualnog kupca ili firmu, po izuzetno povoljnim cenama.

Nema skrivenih troškova

Royal iznajmljivanje kombija Beograd nudi sledeće prednosti ako iznajmljujete vozilo kod nas:

  1. Nema skrivenih troškova
  2. Nova i moderna flota
  3. Dobro održavana vozila
  4. Full kasko osiguranje
  5. Jeftine cene
  6. 24/7 tehničku i korisničku podrška
  7. Zamena kombija istog dana u slučaju oštećenja
  8. Bez depozita za duže najmove
  9. Neograničena kilometraža u lokalu
Cene

Cene za iznamljivanje kombija kreću se od 30€/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo.  Procedura preuzimanja kombija kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi iznajmljivanja kombija

Iznajmljivanje kombija se obavlja isključivo uz plaćanje depozita, a samo za poznatim korisnicima naših usluga ne naplaćujemo depozit. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Beograda) je neograničena. Svako kombi vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ostale usluge

Pored iznajmljivanja kombija kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje putničkih vozila, luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate dodatna pitanja za nas, molimo vas da nas kontaktirate preko stranice Kontakt. Iznamljivanje kombija možete obaviti preko web stranica Putnički kombi ili Teretni kombi.

Dobro došli u Royal iznajmljivanje kombija u Beogradu.