Novogradnja Beograd, najbolji stanovi u Beogradu, pozovite nas odmah!

Iznajmljivanje kombija Beograd Logo
Iznajmljivanje kombija Beograd | Viber Viber Iznajmljivanje kombija Beograd | WhatsApp WhatsApp Iznajmljivanje kombija Beograd | Telefon +381 63 14 79 377 Iznajmljivanje kombija Beograd | Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE
Iznajmljivanje Kombija Beograd | WhatsApp Iznajmljivanje Kombija Beograd | Viber Iznajmljivanje Kombija Beograd | Telefon

Novogradnja Beograd, najbolji stanovi u Beogradu, pozovite nas odmah!

Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Beograd
Novogradnja Beograd | CPMH

CPMH Novogradnja Beograd

Želja vam je da kupite nov stan u Beogradu? Kod nas u ponudi možete pronaći reprezentativan objekat na Zvezdari, u Preševskoj ulici koji se odlikuje visokim kvalitetom po izuzetno povoljnim cenama

Da vam se predstavimo

CPMH branch doo je deo veće CPMH Group AG iz Švajcarske koja  i posluje kako u Srbiji tako i u Švajcarskoj već više od 10 godina na polju nekretnina. Ono što na s izdvaja od ostalih je izgradnja stambenih objekata i poslovnih objekata najpre u Švajcarskoj čije je tržište veoma zahtevno a zatim i u Srbiji. Naše objekte i rad karakterišu visok kvalitet, profesionalnost i odgovornost.

Osnovna delatnost nam je izgradnja i prodaja stambenih jedinica i poslovnog prostora. Glavni cilj naše kompanije je ponuda stanova koji inspirišu naše klijente. Cilj je da ne kupe samo stan već da od njega naprave i svoj dom. 3D projekcije i 2D osnove stanova stoje na raspolaganju a kao dodatnu pogodnost nudimo i mogućnost projektovanja enterijera po željama kupca. Pri izgradnji naših objekata koriste se isključivo vrhunski materijali, savremena tehnika građenja a radove izvodi profesionalan i stručan tim ljudi.

Gde trenutno gradimo stanove?

U Beogradu trenutno gradimo stanove na Zvezdari, ali su nam u razvoju i projekti na Starom gradu, Vračaru, Dorćolu itd.

Cene stanova

Ono što možemo da naglasimo je da smo izuzetno konkurentni sa cenama stanova a one zavise od više faktora pa je najbolje da nas pozovete i da vam u direktnom kontaktu ponudimo ono što vama najviše odgovara u okviru potreba i budžeta kojim raspolažete.

Da li zgrada poseduje garažna mesta?

Zgrada poseduje dovoljan broj garažnih mesta. To je često u centralnim beogradskim opštinama sve veći problem ali naši kupci ne treba da brinu.

Koje strukture stanova nudimo?

U ponudi se nalaze stanovi različitih struktura i veličina. Možete birati stanove od jednoiposobnih do četvorosobnih, čije su površine od 44 do 112 mkv. 

Zašto da izaberete stan kod nas?

Odgovor se nameće sam. Lokacija na kojoj se nalazi naš objekat je u blizini škola, vrtića, fakulteta kao i Zvezdarske šume, SC “Olimp”-a, Vukovog spomenika i Đeram pijace. Sve ono što je modernom stanovniku metropole potrebno za konforan život.

Kako da nas kontaktirate?

Za sve dalje informacije možete nas kontaktirati preko sajta Novogradnja Beograd ili nas pozovite na +381 63 634 163.